BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Безплатна доставка при поръчка над 30лв!!!

Розов цвят – модата на сезона

31 Май 2016
                      Нюансът, който условно нарекохме р...

Статии

Розов цвят – модата на сезона

Дата: 31 Май 2016

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Нюансът, който условно нарекохме розов цвят, всъщност представлява най-нежната и деликатна разновидност на розовото. Това розово обаче крие и някои странични особености, с които е добре да се съобразим, ако възнамеряваме да го носим върху себе си.

 

СПОРЕД ВЪЗРАСТТА

Не, цветът не е забранен за никого и няма никакви възрастови ограничения. Но е важно да се съобрази с модела на дрехата и съответните години на човека, който смята да я носи. За какво по-точно става дума? Фриволната къса рокличка в подобно розов цвят ще стои още по-закачливо и невинно, но погледнато отстрани ще изглежда смешно на една зряла жена, дори да има перфектна фигура. Просто този модел в такъв цвят не пасва на тази възраст. Дългата официална рокля в такъв нюанс обаче е идеална именно за зрели жени, тъй като видимо подмладява, а и освежава тена.

 

СИЛУЕТЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ

Тъй като цветът е твърде светъл, прекалено пищните форми ще стоят визуално още по-широки и фигурата ще изглежда по-закръглена, отколкото е в действителност. За такъв силует е по-добре розовото да се използва умерено, а не о т горе до долу. Жените с по-големи гърди е желателно да го избягват в горната половина на тялото, защото този нюанс ще ги направи по-груби и едри. По същия начин пола или панталон в розово не са най-добрата идея, ако имате пълни бедра или ханш. Най-лесният вариант (и най-безобиден) е да използвате красивия нюанс само при допълненията - например шал или чанта. В момента, по-добрата комбинация е с бяло, а не с черно.

 

РОМАНТИЧНИ ДЕТАЙЛИ

Розовият цвят е перфектният избор, ако целта ви е романтичен тоалет. Независимо дали става дума за малка, или за дълга до петите рокля, ефектните допълнения по нея в романтичен стил ще стоят много добре, ако са издържани именно в такова розово. А ако роклята е изцяло в този нюанс и, да речем, с красиви волани или друг и красиви допълнения, ще ви се отрази още по-добре. И да не забравяме да включим едно розово бижу, особено ако е голямо колие, контрастиращо върху тоалета, както с размерите си така и с ефекта върху цялостната концепция.

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе